Alla inlägg den 19 juni 2008

Av Lina - 19 juni 2008 23:09

Nar vi kom hit (for ett HALVAR sen!!), lade vi dirr marke till basketspelarnas matchshorts som vi alskade. Vi ville ha varsitt par! Efter nagon manad larde vi kanna basketfolket, och fragade lite snallt om det fanns nagon mojlighet i varlden att vi kunde fa tag i dem. Vi fick svaret: Nej. Inte ens spelarna sjalva fick matchshortsen. Vi blev superbesvikna. Men sen skulle korpis se om vi kanske kunde fa hans shorts eftersom han ar fardig med sina 4 ar. Han trodde fortfarande att det var tveksamt, + att folk inte bara kan fa kopa matchshorta hur som helst.


Forra veckan kom korpis fram till oss och sa att han kanske kunde losa sa vi skulle fa shortsen. Da hade vi inte pratat om det pa jattelange sa vi var glada att han mindes! Fraga mig inte hur, men igar fick vi iaf varsina matchshorts! Alltsa, VA?? Korpis shorts, och ett par andra. Han beholl dem inte ens sjalv utan vi fick dem.


Vi far tyvarr inte anvanda dem pa campus, eftersom ingen far veta att vi har dem, sa det blir till att anvanda dem nar vi kommer hem istallet.

Som ni ser ar de lite stora... men de ar klockrena, haha. Och sa mycket karlek de symboliserar sen!

Ovido - Quiz & Flashcards