Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Lina - 10 juni 2008 03:28

Fredag efter skolan begav vi oss till Waikiki. Ett gang "vanner" (snarare randalls) skulle overnatta pa hotell och gora massa kul grejer och fragade om vi ville folja med. Efter MYCKET om och men bestamde vi oss for att gora det. Folk fragar oss om saker hela tiden.. och vi kanner att vi sager nej lite for ofta, sa trots att vi egentligen inte helt och hallet ville blev det till att vara lite roliga for en gangs skull.


Vi akte tidigare an alla andra eftersom vi har skonaste schemat i varlden :D. Det blev till att ga runt och kika i affarer och bara mysa i stan. At god middag ocksa ja. Sen mottes vi upp med de andra pa stranden. Hangde dar lite.. efter det gick vi i samlad trupp till cheesecake factory, fast jag och Linnea satt bara och var sociala, vi at inget eftersom vi redan atit. Efter middagen kande vi att dessa folk var annu lite mer randall an vi kant tidigare. De ar snalla och sota och sa, fast de ar helt enkelt inte speciellt roliga. Det var vi tva och tio till, btw.


Efter maten kilade vi till hotellrummet. Det var ett litet rum med tva dubbelsangar dar vi skulle sova allihop haha :P. Alla gick och skulle hot tuba medan jag och Linnea valde att ga ut och klubba istallet :D. Tur var val det eftersom de aldrig hittade nagra hot tubs.. hahaha.. Vi hade lagom kul pa dansgolvet. Traffade tva sma pojkar, precis 18 fyllda, som var ute och break dansade, och agde sonder allt och alla. De bodde ocksa i Laie sa vi bytte nummer med varandra hahaha. Visst var de 18.. men de sag verkligen jattesma ut. Sa det var lite komiskt.. tyckte jag.


Vi trock ihop oss i lilla rummet och sov forvanandsvart gott. Pa morgonen at vi frukost.. och sen blev det strand. Efter stranden akte vi till Ala Moana for att kopa.. FISK :D.  Haha. Fett kul.


A bara sa att ni vet, sa hittade Lina (jag  alltsa), med det varstaste lokalsinnet i hela varlden, japp, hon som fick ga BAKLANGES fran busshallsplatsen for att hitta till Calle (eftersom hon tidigare alltid bara gatt fran Calle till busshallsplatsen),  bade DIT och HEM utan problem. Vi korde runt och hade varsta kollen! Vad sager ni om det? Detta ar stort gott folk, for en flicka som jag, men det ar ok om ni inte forstar det. Jag hittar inte i Stockholm med bil.. men atminstone I Honolulu... :D.

Av Lina - 10 juni 2008 03:15

Det var tankt att vi skulle ga pa en hajk med Mike och Spencer, men regnet tillat oss inte. Den fyra  timmar langa hajken kandes lite for laskig tyckte pojkarna nar det var sa halt. Da foljde vi istallet med ett annat gang pa en annan hajk. Vi akte i ca 40 minuter med bil, en bit utanfor Kailua, sen borjade vi vandra mot vattenfallet. Suuupervackert. Det var som att vara i Jurassic Park... Forutom dinosaurierna da. Vattenfallet lag tre miles bort vilket var en kakbit. Nar vi val kom fram var det redan andra dar som hoppade fran klipporna for fullt. Astufft. Vi stannade dar i typ tva timmar och badade och chillade. Jag vagade inte hoppas fran hoga klippan for jag var radd att halka. Man behovde namligen klattra upp langs klippan till stallet man hoppade fran. Sen var det ingen som egentligen visste hur djupt vattnet var heller, sa var aven lite radd att sla mig dar ocksa. Aker vi dit igen ska jag iaf hoppa har jag bestamt, ar sakert ingen fara eftersom alla hoppar dar hela tiden!


Det var urtufft och svinvackert skulle man kunna uttrycka det. Jag var helnojd och det var aven Linnea. Vi maste ga pa fler hajker nu nar vi ar har, for i hela friden, vi maste ju upptacka var o lite mer!

Ovido - Quiz & Flashcards