Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Lina - 4 mars 2008 02:20

Shablaboff!


Gott folk. Det ar sa tokigt varmt har nu, och det ar inte ens var annu. Jag vet inte om jag kommer orka varmen under sommaren. Vad ska man ha pa sig?? Som tur ar har jag och Linnea lagt vart schema sa att vi under varterminen (som borjar i maj) har alla lektioner pa mornarna. Tidigt! Da blir vi fardiga med skolan runt 10.00 varje dag, och da ar det bara till att kila till stranden. Sa antar att det ar ok att det blir varmare... 


Jag ar inte brand langre, kanns skont. Ansiktet har flagat bort helt nu sa jag ar sjukt laddad infor morgondagen. Tisdag pa stranden som ni borde veta vid det har laget. I helgen blev det strand, jobb, jattemumsiga smoothies pa ett stalle dar vi stotte pa ett helt gang med svenskar, och filmtittande i bil i odemarken, under trad ute i morkret och aven i Linneas sang. Nar vi kollade pa film i pojkarnas cab i "odemarken" satt vi och tittade pa stjarnorna ett tag efter filmen (som ar sjukt manga och syns tokigt klart har i Laie) och javisst, vi fick ett stjarnfall! Linnea rakade titta bort just da dock, haha... lite kul eftersom hon aldrig i sitt liv sett ett stjarnfall.


Jag hade idag en presentation i engelska och lamnade aven in min "annotated bibliography" for my research paper. Jag ar sa sjukt stolt! I morse hade jag inte gjort nat av det, men sa lyckas man fa till det under formiddagen anda. Harligt! Varfor ska man plugga idag nar man kan gora det imorn? Va? Precis. Jag och Linnea lever slaviskt efter svaret att det inte finns nagon anledning alls.


Ikvall har vi hand om leken pa FHE, family home evening. Eftersom det ar flera timmar kvar tills dess har vi annu inte bestamt vad vi ska gora. Men det blir sakert alldeles fantastiskt. Som ung kvinna i handens forsamling fick vi av vara ledare lara oss att vi inte behover forbereda oss mer an en timme fore sjalva framtradandet. Och det blev ju alltid sa bra. Vi (jag och linnea, om ni inte forstatt att det ar vi som chillar galet har borta) pratade for ett tag sen om alla vara projekt i UK, och att vi saknar det riktigt mycket. Tjenare vad vi hade kul. Tack vare basta ledarna i varlden... och ibland ovade vi ju faktiskt ratt mycket... alla ganger var det dock garanterat NI som gjorde mesta jobbet!   


GROTH! Det var helt klart tusen ganger battre att jobba med er an i kafeterian. Vilket formodligen inte ar sarskilt overraskande. Jag jobbar med Filipe som ar laskigast i hela varlden. Nar jag springer runt dar tanker jag pa er, och ni ar himla mycket trevligare (an den laskigaste personen i hela varlden :P) kan jag ju tala om. Inte lika manga fikaraster heller... :)



Ovido - Quiz & Flashcards