Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Lina - 27 mars 2008 01:33

Da har det varit helg igen. Den har helgen var det under bade fredag- och lordagkvall "culture night". Jag kan inte pasta att det var sarskilt roligt. Jag kan till och med saga att det var trakigt. Vi har ca 40-50 olika klubbar har pa skolan, och alla klubbar som representerar en kultur skulle framfora nagot som har med kulturen att gora. Personligen var jag makta imponerad av Japans framforande och aven av Hawaiis. Det trista ar ju att jag och Linnea kunde varit med i Japans framtradande om vi bara hade gatt pa ovningarna :P. Vi ar ju med i massa klubbar, det ar bara det att vi inte har kant for att ga pa nagra ovningar infor den har kulturkvallen. I vilket fall. Varje klubb fick 8 minuter, och det kan latt bli alldeles for langt... och det blev det.


Fredagkvall nar vi gick in i CAC (byggnaden dar vi har de flesta stora eventen) oppnade jag dorren pa min langta och den gick sonder lite latt och blodde under storre delen av kvallen :)... det roligaste var att pa lordagen, nar vi smet ifran kulturkvallen pga tristess och istallet dansade och spelade basket pa parkeringsplatsen alldeles barfota, skrapade jag stortan i asfalten och flakte upp lite harlig hud och blodde en hel del da med. Helt klart komiskt.


I lordags var vi borta heeela dagen. Vi tog lilla bilen och akte till Kailua. Vi shoppade loss skulle man kunna pasta... haha. Hemskt roligt :D


I sondags madde linnea skit och jag var inte heller pa topp. Vi hade dock bestamt att vi skulle kaka paskmiddag med lite vanner och efter det dra pa Flow Ride konsert. Efter mycket trevlig middag tog vi bilen till stan. Eftersom vi tog Linneas bil pa lordagen var det tydligen min tur att kora min bil. Det jobbiga var ju att ingen hittade dit vi skulle sa vi virrade runt i Honolulu ett bra tag innan vi hittade pipeline cafe. Kan verka trottsamt men det gjorde faktiskt inget. Som tur var kunde folket dar bak kolla pa film :). Val framme insag vi att Flow ride inte skulle kliva pa scen forran 1.00 pa morgonen, sa vi bestamde oss for att ata lite och sen aka hem. Planeringen var som ni marker inte genoford av mig och Linnea, utan av dem vi akte med. Vi blev ju bara medbjudna lite hastigt.. De hade ju noll koll... Trots att vi inte stannade och sag konserten kom vi inte hem forran tva pa morgonen och Linnea borjade jobba 6.00 samma morgon :P.


Hela mandagen var vi bada katastroftrotta! Skola hela dagen och sen danstraning hela kvallen. Vi hade rep pa scenen for en gangs skull. Det blev sent den natten ocksa..


Antligen tisdag! Upp tiiiidigt pa baskettraning. Sen dags for kvalitetstid. Eftersom vi numer har bilar blev det till att spendera tisdagen pa Sunset Beach istallet for bikini beach. Vagorna var sa gigantiska att vi inte ens vagade bada. Haha. Fattar ni det eller? Vi duschade nar vi blev varma istallet.. vi tittade pa vagorna, men vagade inte kliva i vattnet. Knasigt. Vi motte tva polare fran var forsamling som surfade galet och fragade om vi inte ville testa lite... det ville vi faktiskt inte... men det var ok att titta nar de surfade :). Forra veckan dog forresten en 21-aring pa Pipeline. Surfning ar faktiskt mer hardcore an vad man tror...


Tisdagkvall, alltsa igar, akte vi med 6 flickpolare till Pipeline cafe igen! Den har gangen var det dags att dansa :D. FETT kul. Himla flummigt. Riktigt skona brudar :). Jag korde aterigen.. och det var lite halvtungt dar sista biten pa vagen hem. Vi kom hem strax efter 4 pa morgonen. Idag ar det Holiday, sa det gor inget att vi kom hem sent :).


Eftersom jag aldrig pluggar under veckorna har jag spenderat hela dagen har i biblioteket. Jag skriver pa min nedrans research paper. Har iaf nu fatt ihop 5 sidor pa 3 timmar sa jag ar ratt nojd... Mycket kvar dock... loser sig sakert :)

Ovido - Quiz & Flashcards