Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Lina - 13 mars 2008 23:00

Ben Stevenson i pojkarnas tennislag har sin storebror har pa besok, Luke Stevenson, som gar nagon sorts fortografutbildning av nagot slag. Han fragade oss redan forsta dagen om vi ville hjalpa honom med ett projekt och bli lite kort tagna pa, men vi sa typ nej.


I sondags fragade han oss om vi inte kunde stalla upp och folja med pa en liten "photo shoot". Va? Nej. Vada for "photo shoot"??? Efter massor med om och men sa vi iaf att vi kunde stalla upp. Han ville att vi skulle ha somriga klanningar pa oss... Nasta dag, mandag, kom Luke och Tommy och plockade upp oss klockan 17. Jag har aldrig kant mig sa obekvam i hela mitt liv, kandes precis stortlojligt. Han hade valt ut en strand och sen placerade han ut oss dar han ville ha oss och sprang runt och fotade. Obekvama med hela situationen som vi var, sa skrattade vi mest och var inte sarskilt duktiga modeller alls. Men han blev riktigt nojd, sa efter det grillade vi och chillade. Bilderna ar for stora sa jag kan inte lagga upp dem har... for det andra vet jag inte ens om jag far lagga upp dem, for att han ska ju anvanda dem i en tavling i skolan, alltsa vill han inte ha dem "cirkulerandes" pa internet. Men vi tog nagra plojbilder efter, och de kan jag ju lagga upp. Ska bara forminska dem forst... nangang under veckan antar jag... Det var iaf lite komiskt. 


I tisdags hade jag en "Source comparison essay" att skriva... istallet akte vi till stranden och det blev stressigt sa jag hann inte skriva ut allt jag behovde for att kunna skriva uppsatsen, sa det blev bara chill. Efter stranden kom vi tillbaka och tittade pa lite tennismatcher.Det ar precis hur kul som helst att kolla pa tennis, speciellt nar man ar som en svamp och suger upp precis allt man ser for att tappert forsoka apa efter, och nar man kanner dem som spelar. Efter tennistittandet blev det en lite tripp  till ett rakstalle dar vi bestallde en harlig raktallrik. Hoho. Sen akte vi hem... och sa spelade jag tennis fran 19.00 till 22.45 ungefar. Superskoj. Gjorde illa vristen pa basketen tisdag morgong dock, sa all den dar tennisen kande jag pa onsdagen (igar), och kunde inte vara med pa tennislektionen utan fick leka coach istallet :D


Igar kvall jobbade jag och kampade med min uppsats. Sen blev det sova.


Idag har jag nastan blivit klar med uppsatsen, wohoo! Och ska snart kila pa lunch. Ikvall har jag formodligen planer... men berattar om det i efterhand...


Basket ar kul horrni. Och jag har insett att alla inte ar sa fantastiskt duktiga som jag trodde, sa ni behover inte vara oroliga att jag ska vara alldeles totalkassast. For det andra fick jag en basketboll i nyllet som slog ut ena linsen, hoho, har aldrig hant forr, sa latt vart. Fick inte sa ont i huvet, men lite i nacken dock... blir nog bra snart. Idag har vi danslektion, och vi ska typ ha audition. var larare ska se om vi far vara med i alla danser vi vill pa uppvisningen som kommer ga av stapeln 1 april. Jag som ar halt och har nackont ar lite nervos infor detta... men hoppas hon ar lite forstaende. Tveksamt.


Gott folk. Livet leker.


PS. Pappa. Nya terminen har inte borjat an, bara det att badminton bara varade under ett block av terminens tva, och basketen likasa, alltsa bytte de av varandra :)


Christian. Du har ratt. Beckhams tatueringar ar inte de hetaste. Det drar ner helhetsintrycket, fast helhetsintrycket ar fortfarande toppen ;)


Bilder kommer... 

Ovido - Quiz & Flashcards