Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Lina - 4 maj 2008 08:29

Idag har vi varit i Haleiwa, lilla surfarstaden pa North Shore! Vi gick runt och tittade i alla sma affarer, sen hyrde vi faktiskt jet skies och akte runt! HAHA! Det var verkligen superkul. Latt vart varenda spann. Efter det blev det en kortis pa stranden och sen sa at vi Thaimat med Ben, Isaac och Trevor som forresten foljde med till Haleiwa ja.


Snart ska vi aka och kolla pa bio! Hoho. Ma val gott folk.

Av Lina - 4 maj 2008 08:27



Efter skolan korde vi och plockade upp registreringsplatarna till min bil! Efter det lamnade vi Linneas bil pa Service en svang. Under tiden akte vi till Diamond Head som ar “the most famous volcanic crater in the world!” Mhm. Det ar som en liten hajk. Det var inte sarskilt jobbigt fyskiskt.. inte psykiskt heller for den delen J Tog val en timme att ga upp och ner. Efter det gick vi ut till vagen igen och sen tog vi buss till stan dar vi at midddag och TITTADE (for min del :P) lite i affarer. Strax fore fem kom de och plockade upp oss fran Mercedes Benz och vi hamtade lilla bilen och sen akte vi hem.


Vi tittade pa film med JunYa pa kvallen haha. Det var kul :P


Fredagen bjod pa skola, strand, shrimp shack, massagetag (haha, asflummigt.. kul..) och party pa skolan med allt nytt folk som kommit! Klockrent :D

Av Lina - 4 maj 2008 08:26

Ok. Sahar ser det ut:


Aerobic Development – ut och jogga fyra mornar i veckan kl. 06.00


English 201, Critical Composition – lararen ar besatt av mat, sa allt vi gor ska handla om mat. Urskumt.


Beginning Weight Training – trana pa gym tre mornar i veckan ar ju inte helt fel :D


Beginning Hula – Inte kan man aka harifran utan att ha lart sig dansa lite hula, hula…


Borjar 6.00 alla dagar forutom fredagar och slutar 10.00 varje dag. Snacka om att vi kommer hinna med mycket aventyr under dehar sex veckorna!


Av Lina - 4 maj 2008 07:16

Nu var det ett tag sen jag skrev kanner jag... sa jag far val sammanfatta lite smidigt som vanligt.


Efter att ha spoat Tom i pingis lamnade vi av honom pa flygplatsen och sen akte vi hem. Isaac och Ben foljde med, vilket var valdigt uppskattat. Vi lyssnade pa Isaacs cd:s pa vagen hem dar bland annat album fran NEW FOUND GLORY var inkluderade. Det var jattelange sen deras album sparlost forsvann fran min mp3-spelare och jag var overlycklig over att lyssna igenom mitt favoritalbum igen. Nar vi kom hem blev det som sa att vi akte och klubbade med Nate, Korpis, Paul och Cozy. Det var riktigt kul faktiskt! Harlig kvall :D


Hela lordagen chillade vi galet ensamma pa var alskade BIkini Beach! Pa kvallen akte vi till Kaneohe och spelade minigolf och at glass :D Det var en toppendag!


Sondag blev det kyrka som vanligt och efter det gick vi pa strandpromenad. Det var en riktigt bra brasafton pa kvallen ocksa.


Mandag morgon akte vi till stan! Vi akte och plockade upp Linneas registreringsplatar och sen blev det Waikiki Beach hela dagen! Stortskont. Efter det gick vi och tittade i affarer och at god mat. Vi avslutade hela kalaset med att 21.30 inforskaffa MOBILTELEFONER! Fantastiskt. Vi har ju bara varit har i lite mer an fyra manader nu...


Tisdag var en forberedelsedag! Vi fixade klart med schemat, betalade tuition fee, gick pa jobbintervjuer, damsog bilarna lite, fixade allmant med saker vi behovde fa gjorda. Onsdag borjar ju skolan igen! GAAH!




Ovido - Quiz & Flashcards