Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Lina - 30 maj 2008 23:30

Under dessa tre veckor har jag kopt 4 bocker om mat. Jippi. Jag ar inte ALLS motiverad till att lasa sant har. Och har jag ingen motivation sa vet jag inte riktigt vart jag ska ta av. Jag har slarvat en del... alltsa inte last alla manga kapitel till varje lektion... men jag har inte gjort det helt frivilligt. Jag har varit duktig pa att skjuta upp, och det har resulterat i att jag inte har kunnat fa tag i materialet jag behovt pga att man inte fatt checka ut boken fran biblioteket, jag har kommit tio minuter forsent till bookstor'n dar man koper bockerna.. osv. Sa mycket ursakter att jag inte ens orkar beratta dem for er eller lararn. Sahar kass har jag aldrig varit skolvag. Iaf... det ser for sjutton morkt ut for mig i english 201. Speciellt eftersom vi har forhor varje lektion pa vara lasuppgifter. Men sa hade jag ju en presentation om lussebullar i onsdags. Tal ar ju alltid latt tankte jag. Fick i morse tillbaka ett litet evaluation sheet dar det stod "inappropriate dressing", sa jag fick avdrag! Jag hade pa mig en klanning som gick precis ovanfor knat (tva cm kanske) med langa leggins under. Jag kande mig jatteanstandig haha. Min larare, Schumann, holl inte med. Kara tider... jag ar ju sa korkad. Jag tycker iaf att det ar ratt komiskt. Fick avdrag for kladseln. Sen hade jag sagt i mitt tal att Sverige inte har sarskilt mycket matkultur om man jamfor med alla polynesoarna har i krokarna osv., och det gillade hon inte heller. Hon sa att Sverige definitivt har en speciell matkultur, "Lina, how about smorgasbord???"


Haha.. a.. jo.. precis kara sis. schumann... SKABB!  Nu ska jag trosta mig med sol och strand. 

Av Lina - 30 maj 2008 23:07

Gardagen bjod pa mera strand. Hoho. Ar det inte harligt?


Under vara forsta veckor har pa Hawaii akte vi till en av de platser dar de spelat in delar av LOST. Vi var dar pa natten, for vi sov pa stranden (om nan kanske kan minnas), sa vi sag inte riktigt allt. Vi har velat stanna till dar flera ganger under dagtid for att spana lite mer, sa igar gjorde vi det :D.


Vi kom till de coola traden (dar planet i LOST krashar och aven dar de gommer sig for isbjornarna eller hur det nu ar?) och jag ville klattra lite och ta en bild. Men nar jag gick narmre sag det valdigt suspekt ut och som sagt, vem vet vad som bor i de dar traden insektsvag?? Sa jag tog lite fina bilder FRAMFOR tradet istallet for I tradet, hehe. Linnea daremot skulle saklart klattra. Vi fick aven en bild pa oss bada framfor tradet for att en man gick forbi och erbjod sig att ta ett kort. Mycket snallt, men han lyckades tydligen inte fatta att vi ville fa med tradet i bakgrunden eftersom han tog med all mark istallet!


Efter det gick vi vidare till stranden som ar UUUURFIN! Sicket stalle. Helt ode. Tva locals lag och solade och var lite smatt upprorda over att vi kom och vasnades, men vi tog bara ett litet dopp och sen kilade vi.


Vi korde vidare och spenderade resten av dagen pa Pipeline! Jattemysigt nu sahar i sommartid nar vagorna ar alldeles lagom stora :D. Som vanligt at vi varsin acai bowl efter det.


Jag alskar detta.

Ovido - Quiz & Flashcards