Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Lina - 20 maj 2008 03:42

Massor med party och massor med plugg. Himla trist och kul helg pa samma gang. Fredagen bjod pa en heldag i biblioteket men avslutades med att vi hangde med varldens skonaste gang! Vi akte till Foodland pa kvallen for att leka "snurra flaskan" med oss sjalva. Nar vi kom dit rakade vi stota pa folket som bjudit med oss pa bonfire (som vi inte ritkigt ville ga till) och stod och snackade med dem och aven KYLE (var forsta surflarare :D). Det var party utanfor foodland helt enkelt. Alla chillade galet dar. Var som varsta grillen i trollhattan helt plotsligt. Iaf. Marc gick forbi (en snubbe i var forsamling som vi lange velat hanga med, men som bor off-campus, sa det blir ju aldrig att vi ser varandra), och vi ropade lite skamtsamt "sa.. nar ska vi leka da??". Det hela slutade med att vi satt i hans soffa och tittade pa "cloverfield" (KASS) med honom och massa andra skoningar. En av mina nya favoritpersoner ar numer CLARK. Tokigt skon. Fantastiskt rolig. Hade helt enkelt en mycket trevlig kvall.


Juste. Svangde forbi PCC fore filmen dar de hade "fire-knife-show" som var ASTUFF tydligen. Det ar sakert astufft att slanga runt eldknivar och halla pa och vifta, garanterat svart och imponerande, men trist att titta pa. Jag ar glad att vi bara sag sista halvtimmen, var ju dodstrakigt pa slutet.


LORDAG bjod pa mer plugg och forberedelser infor TAL som skulle hallas pa sondagen. Det blev en till dag i biblioteket. Vi blev bjudna till en till bonfire som vi aterigen inte kande for att ga pa. Vi akte dock till foodland for att kopa frukost, sa vi kunde ata nagot sondagmorgon. Pa foodland stotte vi ihop med CLARK (var nya van, om ni minns), och han bjod oss pa fest i "the red house". Efter manga om och men akte vi dit. Det blev gitarrspel och sang fran snygga hall och kanter och det var riktigt proffsigt och mysigt. PARKER var dar. Snubben jag raggade upp lite snyggt med min minivan ni vet. Hahaha.. Det blev inte alls skumt nar vi sags, jag gick fram dirr och vi borjade snacka. Vad hade jag att forlora? Inte som om att det kunde bli mer "awkward" and det redan va.


Nar sjalva partyt drog igang gittade jag och Linnea for vi var trotta och oforberedda infor morgondagen.


Pa sondagen talade vi! Gott folk. Det gick precis HUR bra som helst. Och NEJ vi hade inte bett om att fa tala pa samma sondag. Men det tyckte biskop Akana tydligen att vi skulle haha. Temat var "serving others". Temat var pa engelska.. efterosm vi ar i USA.. och precis.. vi talade alltsa pa ENGELSKA for miljarder folk, och det var knappt laskigt. Harligt. Jag ar riktigt glad att det gick sa bra som det gick, for bade mig och Linnea. Hoho. 

Av Lina - 20 maj 2008 03:32

Efter skola blev det strand denna vackra torsdag. Vi gjorde varldens fetaste fruktsallad av frukten jag forsokte hanga pa dorren till Linneas ara, sen snodde vi is fran kafeterian for att halla fruktsalladen kall under strandtiden (funkade utmarkt). Det bar av till Sunset Beach och vi hade en klockren, mycket mysig dag pa stranden. Vadret var helt perfekt. Det ser pa bilden ut som om att jag blev lite brand, men icke! Jag hade faktiskt inge ont och har inte flagat en smula. Nu ar det brunt istallet :D


Vi at middag lite snabbt i matsalen bara for att hanga med lite folk. Kom under samma tid pa att vi kunde leka varldens roligaste lek med Linneas fodelsedagskort som var en champangeflaska som sjong "Ja ma du leva". Vi oppnade kortet varje gang "ja" passade in i konversationerna och det var extremt roligt... precis. Efter halvmiddag i kafeterian akte vi till Haleiwa och at thaimat! Det vi inte visste var att hela skolan var dar typ. Bland annat Phil kom over och satt vid vart bord (lite val lange..) och tjattrade. Vi blev bjudna att sitta med andra sallskap men vi trivdes bra for oss sjalva faktiskt. Mysig kvall.


Om ni undrar over bilderna sa ar den forsta bilden fran nar vi kopte satesoverdrag till bilarna... Den sista bilden ar ju bara for harlig. Inte kan man skriva pa en skylt vad en och samma potatissort kostar, utan det ar sakrast att marka varenda potatis!!

Ovido - Quiz & Flashcards