Alla inlägg den 5 januari 2008

SOL

Av Lina - 5 januari 2008 06:34

Dagen borjade med stressig frulle (som vanligt far man lov att saga nu.. vi har kort alldeles for manga tre-minutare i matsalen...) Darefter kilade vi vidare till engelsktestet. Det var helt kul att vissa fragor var sa latta att man typ inte visste var man skulle ta vagen. Som en del da vi tittade pa bilder i ett hafte, medan de sa en mening pa ett band, och sa skulle man kryssa i vilken av meningarna som beskrev bilden bast. Jag orkar inte dra ett exempel, for det kan typ inte bli sa latt som det var pa testet, men ja. Iaf. Kul. Andra delar var saklart svarare.. sa jag ska absolut inte ropa hej an...


Sen hade vi mattetest... Anders. Varfor tranade vi aldrig pa huvudrakning? Jag var iaf taggad till tusen precis innan vi gick in, och kande till och med att det skulle bli roligt att rakna matte, nog mest for att det paminde om Anders lektioner :D


Jag har aven kopt skriftor idag :P med "Lina Karn" ingraverat i "silver" :P. Mor och far.. jag raknar med att ni skjuter in med lite pengar dar... hehe.


Vi chillade pa stranden hela eftermiddagen och det var nice. Trist att det varit sol och svinvarmt hela dagen dock, eftersom vi inte kunnat vara ute forran sent. Nu pa kvallen har det typ varit kasst vader. Nastan regn.. fast anda inte.. :P Snart ska vi pa "welcome dance", ska bli kuul!


Vi har aven spanat pa massa bilar sen vi kom hit.. Harry och ulf far ta och diskutera lite om de tycker att vi sota, sma, rara ska fa en bil eller inte.... :P Vi behover en bil. Sa att vi kan kora ifran alla laskiga typer. Linnea blev tillexempel jagad i kafeterian. Sjukt laskig snubbe som sa en och samma mening 6 ganger innan vi fattade vad han menade. Ni hor ju sjalva vad skum han ar :P. Tillbaka till bilarna. Varan favorit ar Mr. Alex, som kostar $ 2100. En annan vi spanat pa kostar $ 600! :D Sa.. vad sager ni?



Ovido - Quiz & Flashcards