Alla inlägg den 23 januari 2008

Av Lina - 23 januari 2008 20:37

Igar var jag och Linnea pa var forsta traff med japanesklubben! SJUKT kul. Vi visste ju inte riktigt vad det skulle innebara nar vi skrev upp oss pa den dar lappen och betalade 35 spannig medlemsavgift, men inte trodde jag det skulle vara sahar kul! Vi kommer traffas varje tisdag 21.00 Pa planeringen star...


geography, judo night, takoyaki (blackfisk grillning), music night, calligraphy, sumo, karaoke (som det heter pa japanesspraket), field trip till buddhist tempel, sushi och movie night. Varje gang kommer vi aven att lara oss fraser, ord och meningar som handlar om det vi haller pa med just den kvallen.  Tihi! Perfekt forberedelse for hostterminen da jag och Linnea planerar att ta en kurs i japanska! Ok... lite som jag lart mig da...


Watashi wa Lina desu. Watashi wa Sueden kara kimashita. Watashi no senkou wa exercise desu. Watashi wa fuyu yasumi ni kazoku to jikan o sugoshi te Hawaii ni kimashita! :D Haha, vi ar sa nojda att vi gick med i den har klubben. Klockrent!


Sen kan jag ju aven tala om att jag och Linnea igar bestamde helt klart att vi ska ta dykarcertifikat. Som vi berattat tidigare ar vi med i dykklubben har ocksa, och ja, vi ska om tva veckor borja var dykarcertifikatutbildning!! Dykarklubben traffades ocksa igar, 19.00, och gick igenom lite allt mojligt. Jag ar lite orolig over att jag inte ska kunna dyka pa grund av mina overkansliga oron, men det ska nog losa sig hoppas vi. Jag ar overlycklig! Jag ska ta dykarcertifikat!!  Och ni vet val att Hawaii ar ett grymt stalle att dyka pa... 


Jag kan ju beratta att i lordags kvall blev det bonfire. Och den har gangen hade de med musik och vi hade typ party pa stranden. Alla stod och dansade och det var hur kul som helst. Haha. Flummigt.


I sondags var det kyrka. Efter kyrkan skulle vi svenskar som ar har pa hawaii ata middag hos nan brud... jag hade inte fattat vem det var, men nar hon kom och plockade upp oss visade det sig att det var sjalvaste Lindsey Williams! Precis. Syster Williams som tjanade i handens forsamling for ett gang ar sedan, och som ar sjalvaste anledningen att jag ar har over huvud taget! SUPERKUL! Vi at middag hos hennes foraldrar och hangde. De bor precis vid stranden, och sa att vi kan komma forbi och lana vad vi vill nar vi vill om vi vill. Klockrent.


I mandags var det holiday, sa vi cillade pa stranden hela dagen. Det var precis hur skont som helst. Vi blev aven radissade! Haha. Gabe ringde och fragade om vi ville folja med till north shore och titta nar de surfade. Jag och linne pallade inte det, sa vi sa nej, fast till slut overtalade han oss anda, genom att mobba oss for att vi var sa trakiga och blabla. Nar vi val var redo och skulle med, ringde de och berattade att det blev nat strul med bilen, sa de var tvungna att ta en annan bil, och da fick inte vi plats om de skulle fa med surfbradorna. Haha... det var kul. Han fick daligt samvete. Men vada, vi ville ju inte ens folja med fran borjan sa gjorde ju inget alls.  Vi trivs ju toppenbra pa stranden med vara beach boll rackets och allt. Vi badade i vagorna och stotte pa en av grabbarna vi traffade nar vi sov pa stranden i helgen (for ovrigt den kille som Linnea tycker ar snyggast i hela varlden, och ja, alltsa, han har ett valdigt speciellt utseende, ogonen ar nastan laskiga) och hans polare. De ville ga ut med oss till "geton" men vi hade inga skor sa det far bli en annan gang. Man behover namligen skor, for man gar pa korallrevet i typ 15 minuter med vatten upp till midjan for att komma till on.


Idag ska vi antingen spela tennis med tva polare, eller sa ska vi ga pa latinoklubbens forsta traff som halls ikvall. Vi har inte riktigt bestamt om vi vill dansa eller spela tennis. Vi far se hur det blir. Snart har jag tennislektion, och efter det har jag polynesian drums som jag alskar! Tokigt vad det ar kul. Ska forsoka ta nat kort sa ni far se vad det ar jag haller pa med.


Bilderna ar fran i mandags. Linnea och Casey (en snubbe fran min engelskklass som vart med pa bild forr har i bloggen) spelar beach ball. Och ja... sen har vi fina templet dar ocksa. Vi stormtrivs har borta. Sa oroa er inte for oss. YAMD och PARAH! Lycka till med tavlingen for sjutton! Jag hejar har bortifran, och skulle saklart statt langst fram och tjoat hogst om jag varit hemma!! 



Ovido - Quiz & Flashcards