Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Lina - 20 januari 2008 06:59

Efter tre timmars dansovning och en timmes tennis blev klockan 21. Eftersom vi inte har nagon mobiltelefon, och inte kan ringa nagra nummer fran var telefon pa rummet, sa var det lite svart for oss att hitta planer for kvallen. Vi var lite besvikna. Det var trots allt FREDAG.


Med bestamda steg gick vi mot Foodland for att skaffa kakor. Innan vi ens hunnit komma utanfor campus gar vi forbi tre snubbar vi aldrig forr pratat med. De halsar och fragar om vi har na planer for kvallen. "Kopa kakor" svarar vi alldeles jatteglatt. Vi gjorde aven klart for dem att vi inte ville dela vara kakor med dem. Vi ar fattiga och behover sjalva ata det vi kan rafsa at oss :D. De berattade iaf att de skulle aka och overnatta pa en strand med lite polare, och kort sagt slutade det med att vi hangde pa. Vi hamtade linsvatska, varmare klader och filt.


Val framme vid stranden borjade det OSREGNA! Och har snackar vi Hawaiiregn, alltsa inget litet regn. Vi akte at andra hallet istallet sa att vi skulle komma bort fran regnet, vilket vi aven lyckades med. Det blev en annan strand helt enkelt. TUR var det! For nar vi kliver ur bilen fragar de om vi sett Jurassic Park eller tv-serien Lost, a det hade vi ju. "Lite scener fran Jurassic Park spelades in i skogen har bakom, fast vi ska hitat, dar delar av Lost spelades in. Vi kan visa traden de gommer sig i nar isbjornen kommer och blabla, och traden planet kraschar i osv.. Stranden vi ska vara pa ar stranden nar Kate..." ALLTSA! Vi var liksom i LOST! Haha. Precis urtufft. Linnea svingade sig lite i lost-lianerna och ja, det var kul. Tufft att se manen lysa genom traden nar vi gick genom skogen.. kandes aven lite som att vara i Sagan om ringen tyckte vi. Iaf...


Vi chillade pa stranden, spelade gitarr, gjorde brasa... kakade kakor (det var med kakorna de overtalade oss att hanga pa :D). Sa sjukt harlig stamning. Efter ett tag var vi ett gang som tog lite ficklampor och sprang langs stranden och fangade krabbor. Haha. De var tokigt snabba! De sma hade vi race med, de storre stekte vi i brasan och AT! Haha, det var GOTT. Mhm. Senare blev det till att sova och vi klamde ihop oss pa en pressaning. Jag sov inte manga blundar den natten, sanden var ju hard! Men det var grymt kul och varsta upplevelsen. Vi "vaknade" 06.00 av regndroppar i nyllena... det borjade osregna igen, sa alla plockade snabbt ihop sakerna och kutade till bilarna.

Horrni. Det var typ det basta vi vart med om. Jag och Linnea var totalt supernojda!


Efter frukost blev det strand... lite smakallt var det, och vi sov mest (nu gick det minsann bra att sova pa stranden). Sen var det lunch, och efter det mera strand. Vi ar grymma pa "beach ball" nu for tiden! Vi spelade i over tva timmar. Precis. Later kanske trakigt. Men det var det minsann inte :D. Vi at nyss middag, har stadat lite... och snart ska vi pa basketmatch igen. Vi skulle surfat idag, men jag och linnea pallade inte... sa vi ska formodligen gora det pa mandag istallet. Da ar vi namligen lediga!


Forsta bilden dar ar pa mig och Nate. Det var sa "speciellt" nar han antligen fick en kram av mig och Linnea, sa vi var tvungna att foreviga det med en bild tyckte han. Han ser lite missnojd ut tycker jag, men Linnea ville han minsann aldrig slappa :P

Ovido - Quiz & Flashcards