Alla inlägg den 18 januari 2008

Av Lina - 18 januari 2008 07:10

Gott folk. Jag kanner att jag har lite att ta igen.


Vi var som sagt pa basketmatch och det var ytterst trevligt. Vi har till och med hunnit vara pa tva basketmatcher och det ar.. ja.. superkul att liksom sitta med skolan och heja pa sitt lag. Mysig stamning pa nat vis.


For nagra dagar sedan traffade vi pa en ny surflarare. En som tog sig an oss lite annorlunda i jamforelse med Kyle. Han, Gabe fran Brasilien som ar den tokigaste manniska jag mott, har redan gett oss hemlaxa. Vi ska gora armhavningar varje dag. Han tyckte att vi forst skulle fa lite balans genom att ova pa att aka skateboard. Sa igar traffades vi, jag, Linnea, Gabe, Garreth och skatebradorna. Ytterst trevligt. Jag kan ju beratta att jag aldrig forr statt pa en skateboard, och att forsta 10 minuterna gick at for att bestamma om jag skulle vara goofy eller regular. Jag ar ju lite hipp som happ vad det galler hoger och vanster, och jag kande verkligen ingen skillnad pa att sta at det ena eller andra hallet, sa vi fick gora massa olika saker for att komma fram till vad som kandes bast. Slutligen blev det goofy. Jag blev ett vansterbarn trots allt. 

Jag trodde jag skulle sla ihjal mig, men ICKE. Garreth var ju helt perfekt larare maste jag saga. Han sprang vid sidan av mig heeela tiden och jag kunde ramla hur mycket jag ville om jag kande for det hehe. Och sa akte han bredvid och var jatteduktig och hade varsta kollen. Jag behovde inte ramla en enda gang. Efter 30-40 minuters akning (otroligt roligt!) kande de att jag och Linnea var redo for vattnet. Hoho. Vi ovade lite pa bankar och pa graset hur man ska stalla sig upp pa bradan. Efter det var det klart. Vi ska formodligen aka bort en bit med bil till nagon strand till helgen sa de, om det blir bra vader. Jag och Linnea ar fett taggade och gor armhavningar varje dag :D 


Idag har jag och Linnea gatt med i lite olika "klubbar" som finns har pa skolan. De som fick vara med pa var lista ar: dykning-, latino- och japanesklubben!  Haha. Huuur kul som helst. Alltsa.. dykarklubben ar ju det coolaste nagonsin. Det kostar $ 230 att ta dykarcertifikat om man ar medlem i klubben, vilket tydligen var mycket billigare an utanfor, och ja.. sa ska man kopa utrustning.. alltsa.. det blir ju lite pengar. + att vi vill kopa surfbrador.. och.. ja.. hm.. det blir val till att prioritera lite har i livet. Men ofta att jag har chans att ta dykarcertifikat nan annan gang i livet! Vi far se. Japanesklubben ar ju aven den klockren. De sa att de ska lara oss japanska och att man kakar god japansk mat och leker lekar och ja.. alltsa. Vem vill inte umgas med massa ninjas liksom? Latinoklubben traffas och dansar och leker och har grillfester osv, sa ja, den tyckte vi ocksa passade oss utmarkt. 


Alla kurser ar sa sjukt seriosa! Som danskursen. Vi ska hinna lara oss 10 olika danser pa 4 manader. Ni som gar pa dans kanner till att det faktiskt ar en hel del. Nu idag gick vi liksom igenom en hel danskoreografi och 2 halva. Det ar HOGT tempo och svara saker! SJUKT KUL! Men jobbigt. Vi ska ha varsta forestallningen i slutet av terminen sa var larare ar typ helt galen och vill att allt ska vara perfekt. Hon forvantar sig minst tre timmars ovning i veckan utanfor lektionstid. Jag och linnea suckar lite latt at just det.. eftersom ovningstillfallena ar 23.00-24.00 varje kvall, och 18-21 pa fredagar.. och sen typ pa lordagsdagarna. Vi SOVER 23-24 pa vardagarna! Och pa fredagarna vill man leka.. och aven pa lordagarna hehe.. men ja. Precis. Det ska nog bli jattebra.


Jag har traningsvark overallt! Det kanns som om att det enda vi gor ar tranar... eller. Ja. Pa natt satt. Men anda inte. Jag hade liksom inte tvattat haret pa 5 dagar bara for att det kanns onodigt att tvatta haret nar man nan timme senare ska gora nan annan slags aktivitet. Idag blev det tvattaharet-dag iaf, for det var katastrof haha. For alla som undrar...  


Nu ska jag och Linnea ivag och spela tennis med lite polare. Sa maste kila. Forsta bilden dar forresten sa har vi Mike. Jag vann tre ganger over honom i pingis idag, han vann en gang, och det kanns mycket bra. Han var sa sjukt kaxig innan sa det blev valdigt roligt. Andra bilden ar Casey och jag pa basketmatchen. En snubbe som gar i min engelskklass. Sen har vi Linnea, men det vet ni val vid det har laget. Darefter surffolket. Sen Robbie och Linnea som korde dansspelet medan jag och Mike spelade pingis. Precis. En del pojkar pa korten. Men vi jobbar pa att hitta trevliga, vettiga tjejer! Personligen hoppas man ju pa att det ska skeppas over en lang, snygg, plattfotad pojke fran Berlin nagon gang under veckan... vi far val se. 

Ovido - Quiz & Flashcards