Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Lina - 13 januari 2008 05:05

Linnea svarade svintrott i telefonen... hello..? Det var var sote lille surflarare som ringde och fragade om vi inte kunde byta tid till klockan 13 istallet for 11. SJALVKLART. Det blidde lite frulle, efter det drog vi till stranden och spelade beach ball och badade. Testade aven lite "body board".


Nar vi vantat cirka 7 minuter utanfor Kyles hus knackade vi pa dorren. En snubbe (Aaron, han vi motte i morkret i forrgar) oppnade. Vi klev in. Vi snacka lite, kilade sen till en annan snubbes hus och hamtade long boards. GAAH! hahaha. Det var sa sjukt roligt att ga omkring med en brada pa stranden, hur skumt som helst. LYCKA. Lite missvisande dock eftersom vi verkligen inte kan anvanda bradan som man ska, sa, kande mig inte jattecool. Vi paddlade ut lite i vattnet, jag med min skadade axel. Och ja... vi paddlade... och paddlade.. JAG KOM INGENSTANS typ! Vi skulle tydligen jattelangt ut. Och vi skulle helt plotsligt mycket mer at ena hallet. Pojkarna var ju miljarder meter framfor oss. Bara for att de hade muskler a inte vi. Vi satt pa bradorna och snackade, och paddlade, och akte med vagorna liggandes. Forsokte inte ens sta upp. For revet kande man med tarna nar man satt upp pa bradan, alltsa var det inte speciellt djupt trots att vi var langt fran stranden. Kyle sa att det var  alldeles for grunt, att revet var svinvasst, och att strommen var for stark, alltsa skulle vi ut och sutfa ordentligt en annan dag istallet, pa ett battre stalle. Sa det blev mest bara chill typ. Han sa ocksa att det ar viktigt att lara sig att ramla "flat", sa att man inte slar i revet. Men hur ramlar man utan att sjunka ens en halvmeter... precis. Det var darfor vi inte forsokte heller. Det var i vilket fall KANONvader och jattemysigt. Vi var ju hur nojda som helst over att bara ha varit pa en brada och akt runt pa den och hangt i det klarbla vattnet! Jag och linnea har fatt oss varsin branna, hoho. Jag ar inte brand, utan bara inte lika extremt blek, skont! :D Vi var praktiskt taget i vattnet hela dagen. Har nu precis kakat middag. Snart ska vi pa basketmatch. Det ar mellan vart universitet och nat annat. Det kommer nog bli kalaskul. 


Igar var iof den roligaste kvallen nagonsin! Pa riktigt. Dansen i the little circle var det basta jag vart med om. SA SJUKT KUL! Alla dansade som tokar. GRYMT bra musik, akta negerdunk som vi alskar (att dansa till) och ja. Vi larde kanna precis hur mycket nytt folk som helst. Det var utomhus, och VARMT, sa varje gang man kande att man ville ut och svalka sig kom man pa att "oooooook, vi ar redan ute". Har hittar man kylan inomhus. Vi trodde att det skulle vara en trist mormon-kyrk-dans. Men det har var roligare an nar man gar ut hemma i Stockholm liksom. PERFEKT. + att det var MASSA folk. Folk ar alltid kul... det gar ju 3000 pers pa skolan, sa har man skoldanser kommer det ju nagra atminstone... :P


Horrni. Jag vill inte trotta ut er eller oroa er, med/genom att beratta om alla sjukt snygga pojkar som springer runt har med perfekta ryggar. Sa jag ska inte gora det heller. Var lugn lilla mamma :D


Inga bilder fran idag eller igar eftersom vi inte tar med kameran nar vi ska shejka galet en hel natt, eller nar vi sitter pa en brada i freakin' vattnet. Alltsa.. ja.. vi kanske aterkommer med bilder fran basketmatchen dock. Vi far se :) 

Ovido - Quiz & Flashcards