Alla inlägg under januari 2008

Av Lina - 2 januari 2008 06:21

06.30 var det tid for uppstigning. Jag betalade lite rakningar pa internet som jag var tvungen att gora innan jag drog. Det blev en god, trevlig frukost med familjen. Efter det kom Bettan och Carro, sotnosar, och vi tog farval. Det var skumt. Jag grat. Usch. PUSS pa er. Sa konstigt att vara sa ledsen, men samtidigt sa glad, typ det gladaste jag nagonsin varit! Nagra timmar senare blev det till att saga hej da till familjen ocksa. Danne och My foljde med till flygplatsen. Tack! Alla var val tarogda, fast mamma storgrina. Sota lilla mamma. Jag kommer ju hem snart!


Vi, jag och Linnea, flog fran Stockholm till Chicago. Den biten var helt klart roligast, haha. Klockren resa. Vi tittade pa Hairspray 2 ganger, at mat, sjong, dansade och var allmant overlyckliga helt enkelt. Val frame i Chicago fick vi ga igenom lite sakerhetskontroller och det gick superbra med allt, mycket smidigt. Min kontrollsnubbe hade sa langa ogonfransar att jag blev lite foralskad, men det var en kort foralskelse, tur det, jag har ju pojkvan.

Vi checkade in vaskorna igen och akte tag (toooog) till terminal 1, dar flyget som skulle ta oss till San Francisco “vantade”. Flyget blev 1,5 timmar forsenat darifran, sa vi chillade val sammanlagt 2,5 timmar i Chicago. Jag sov storsta delen.


I San Francisco fick vi pa grund av forseningar vanta 5 timmar pa flyget, hoho, det var grejer! Jag vet inte riktigt vad vi gjorde for att fa tiden att ga, men ja, det funkade iaf. Linnea var galet irriterad haha. Superkul. Sista biten mellan San fran och Honululu gick bra. Da sov vi typ hela resan bada tva. Nar vi landade kom vi ut i det fria direkt nar vi gick av. Vi var i Honululu. Det var varmt!!

Av Lina - 2 januari 2008 06:18

Det kom en hel del folk pa avskedandet hemma hos mig som det var tid att ta farval av. Vi chillade, kakade, lekte lite lekar osv., ytterst trevligt eftersom jag och Linnea var i centrum hela kvallen! :D Det var sa konstigt nar folk gick och man visste att man inte skulle ses pa ett tag. Man fattade fast anda inte. Jonna var sa sot haha! Lilla alsklingsjonna. Du kommer klara dig galant hemma!

Nar alla gatt hem blev det mat pa vegabaren med nagra nara och kara. Helt klart mysigt. Det kom massa folk jag inte trodde skulle komma, och det var skitkul! Extra tack till Viktor och Fiiiiiile som kom anda fran Vasteras :D. Sen var det aven en del man saknade, men vada, vi ses ju om ett ar! :D (Jag har tyvarr inte bilder fran detta, de ar hemma pa pappas kamera.) Efter Vegabaren var det dags att stada undan all skit, vilket tog lite tid. Jag kan ju inte lamna hemmet som en svinstia nar jag ska vara borta sa lange. Val fardigstadat var det dags att packa fardigt. Jag blev klar vid sisadar fem. Precis, packa nattetid ar inte jattebra. Jag glomde massor. Da var det iaf antligen dags for en timmes somn.

Ovido - Quiz & Flashcards